Δεξίωση στην βρετανική πρεσβεία για Κάρολο και Καμίλα -Ποιοι παραβρέθηκαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεξίωση στην βρετανική πρεσβεία για Κάρολο και Καμίλα -Ποιοι παραβρέθηκαν [εικόνες]

Φωτογραφία: intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη βρετανική πρεσβεία βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το πριγκιπικό ζεύγος, Κάρολος και Καμίλα, προκειμένου να παραστούν στη δεξίωση που διοργανώθηκε προς τιμήν τους.

Στην αυλή της πρεσβείας, παρατεταγμένοι κυκλικά για να τους χαιρετίσει ο πρίγκιπας έναν-έναν, βρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού κόσμου. Ανάμεσά τους η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο πρίγκιπας της Σερβίας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Κώστας Δήμτσας γενικός διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή», ο εφοπλιστής Λασκαρίδης, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, η Φάνη Πάλη Πετραλιά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, οι δημοσιογράφοι Αλέξης Παπαχελάς, Γιάννης Σπανιολός, Ελισάβετ Φιλιππούλη, και εκπρόσωποι του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. κ.α..

Λίγο νωρίτερα, σε άλλη αίθουσα ο πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε με τα μέλη του ιδρύματός του που θα δραστηριοποιηθεί σύντομα στην Ελλάδα και θα ασχοληθεί με την ανεργία των νέων. Εκπροσωπος του ιδρύματος στην Ελλάδα, είναι κατά πληροφορίες του iefimerida, ο Παύλος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Koutsavlis (@sirvassilios) στις 4 Μάι, 2018 στις 4:36 πμ PDT

Δεξίωση στην βρετανική πρεσβεία για Κάρολο και Καμίλα -Ποιοι παραβρέθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δεξίωση στην βρετανική πρεσβεία για Κάρολο και Καμίλα -Ποιοι παραβρέθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Δεξίωση στην βρετανική πρεσβεία για Κάρολο και Καμίλα -Ποιοι παραβρέθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Δεξίωση στην βρετανική πρεσβεία για Κάρολο και Καμίλα -Ποιοι παραβρέθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Συνάντηση με τον τέως Κωνσταντίνο

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης είχαν συνάντηση νωρίτερα στην πρεσβευτική κατοικία με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την σύζυγό του Αννα Μαρία, και τα δύο παιδιά τους, τον Παύλο και τον Νικόλαο, ο οποίος συνοδεύονταν από την σύζυγό του Τατιάνα. Είχαν συνάντηση μιας ώρας και ήπιαν τσάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ