Ο πρίγκιπας Κάρολος στο Ιδρυμα Νιάρχος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Κάρολος στο Ιδρυμα Νιάρχος [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ιδρυμα Νιάρχος βρέθηκε νωρίτερα ο πρίγκιπας Κάρολος οπου παρακολούθησε την Εκπαιδευτική Διάσκεψη που διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο.

Λίγο πρίν ξεκινήσει η διάσκεψη και αφού ξεναγήθηκε στο κτήριο που σχεδίασε ο διάσημος ιταλός αρχιτέκτονας Πιάνο Ρέντσι, ο πρίγκιπας είχε μια θερμή χειραψία και σύντομα συνομιλία με την πρώην υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Νωρίτερα ο πρίγκιπας Κάρολος είχε επισκεφθεί το θωρηκτό Αβέρωφ και την τριήρη Ολυμπιάς στο Φάληρο, καθώς και πλοία του βρετανικού πολεμικού ναυτικού που μετέχουν στην νατοϊκή δύναμη που περιπολεί στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές.

Ο πρίγκιπας Κάρολος στο Ιδρυμα Νιάρχος  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο πρίγκιπας Κάρολος στο Ιδρυμα Νιάρχος  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο πρίγκιπας Κάρολος στο Ιδρυμα Νιάρχος  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Με την επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου.

Παρέστη στη δεξίωση για τη λήξη των εργασιών συνεδρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και Βρετανία.

Αύριο, μαζί με τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, θα μεταβούν στο Ηράκλειο της Κρήτης για να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού και την κοινότητα των προσφύγων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάρολος Καμίλα Ιδρυμα Νιάρχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ