Πώς ο Τραμπ απογείωσε την επισκεψιμότητα των site πορνό - iefimerida.gr

Πώς ο Τραμπ απογείωσε την επισκεψιμότητα των site πορνό

Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αρέσκεται να κομπάζει για τους «θριάμβους» του είναι γνωστό. Μάλλον όμως δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο και με την τελευταία του επιτυχία.

Χάρις στον Αμερικανό πρόεδρο ένας συγκεκριμένος κλάδος στις ΗΠΑ έχει πάρει τα πάνω του: η βιομηχανία του πορνό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το αμερικανικό πορνογραφικό site “xhamster.com”.

Aπό τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της χώρας του, οι αναζητήσεις στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο αυξήθηκαν κατά 232%, όπως τουλάχιστον αναφέρει η επιχείρηση.

Κι ευχαριστεί τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο με τεράστιες πινακίδες στη Φλόριντα. Ενώ ο αντιπρόεδρος του xhamster, Άλεξ Χώκινς, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter: «Σε ευχαριστούμε Ντόναλντ Τραμπ που ξαναέκανες μεγάλη τη βιομηχανία του πορνό».

Στις γιγαντοαφίσες απεικονίζονται διάφορες πορνοστάρ, μεταξύ των οποίων και η 39χρονη Στόρμι Ντάνιελς, που επιμένει ότι είχε ερωτική σχέση με τον Τραμπ το 2006. Το σκάνδαλο αυτό απογείωσε την επισκεψιμότητα λένε οι ιθύνοντες του xhamster. «Τέτοια “κίνηση” δεν έχουμε ξαναδεί», λέει ο Χώκινς. Και παραθέτει ένα γράφημα που δείχνει πόσο εκτινάχθηκαν στα ύψη τα «κλικ» στο site μετά την τηλεοπτική συνέντευξη της Nτάνιελς.

Τέλος στο σκάνδαλο «Ντάνιελς» δεν διαφαίνεται. Πριν από λίγες ημέρες η πορνοστάρ κατέθεσε και δεύτερη μήνυση εις βάρος του Τραμπ κατηγορώντας τον για δυσφήμηση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NTONAΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΧHAMSTER ΣΤΟΡΜΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ