Η Σελένα Γκόμεζ ξαφνικά έγινε... μαύρη! [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σελένα Γκόμεζ ξαφνικά έγινε... μαύρη! [εικόνες]

Η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα ασυνήθιστο και υπερβολικά έντονο μαύρισμα εμφανίστηκε στο Met Gala η Σελένα Γκόμεζ και το διαδίκτυο φυσικά δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει.

Η διάσημη τραγουδίστρια, πιθανότατα δεν παρατήρησε πως ο στιλίστας της, της έβαλε ίσως υπερβολικά σκούρα απόχρωση κρέμας μαυρίσματος στο σώμα της, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται.

Η Σελένα Γκόμεζ ξαφνικά έγινε... μαύρη! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Γκόμεζ, δεν απάντησε άμεσα στα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά πριν από λίγες ώρες έκανε μία ανάρτηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως απάντηση στο πώς ένιωσε.

Me when I saw my pictures from MET

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on May 9, 2018 at 8:32am PDT

Στην ανάρτησή της στο Instagram, φαίνεται η Γκόμεζ να τρέχει μακριά από την κάμερα τη βραδιά του Met Gala και να μπαίνει σε ένα αυτόκίνητο. Η λεζάντα γράφει: «Εγώ όταν είδα τις φωτογραφίες μου από το Met» ακολουθούμενο από ένα emoji ενός ηλιοκαμένου κοριτσιού, ενώ απενεργοποίησε τα σχόλια.

Η Σελένα Γκόμεζ ξαφνικά έγινε... μαύρη! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

it might just be the lighting but Selena Gomez looks like a first year who just discovered fake tan and caked herself in a whole bottle of cocoa brown on her way to her first disco pic.twitter.com/V4fJqITeje

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on May 7, 2018 at 4:24pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σελένα Γκόμεζ μαύρισμα MET gala
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ