Tα ατελείωτα πόδια της Βίκυς Κουλιανού σχεδόν δεν χωρούν μέσα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Tα ατελείωτα πόδια της Βίκυς Κουλιανού σχεδόν δεν χωρούν μέσα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram [εικόνα]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eχει ένα κεφάλαιο με το όνομά της στη βίβλο της μόδας στην Ελλάδα. Δεν είναι ένα μοντέλο με άστρο που έλαμψε για λίγο και έσβησε.

Η πορεία της Βίκυς Κουλιανού μέσα στο χρόνο έδειξε ότι από την αρχή είχε κάνει τις σωστές επιλογές. Συνεργασίες με νόημα, προοπτική. Περπάτησε στην πασαρέλα για χάρη κορυφαίων σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό, πόζαρε στον φακό για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών αλλά δεν είναι μόνο αυτά που την καθιέρωσαν. Είναι ο μοναδικός τρόπος που κατάφερε να αναδείξει τον εαυτό της.

Μια γυναίκα με αναλογίες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές των top models του εξωτερικού, μια γυναίκα που σπανίως δεν χαμογελά και ποτέ δεν έχασε το πάθος της για ζωή.

Γεννημένη τον Ιανουάριο του 1967, διανύει την πιο ισορροπημένη περίοδο της ζωής της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φόντο την άμμο, μας έκανε να σταθούμε σε ένα από τα δυνατά της σημεία: τα ατέλειωτα πόδια της.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Κουλιανού στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βίκυ κουλιανού ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ INSTAGRAM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ