Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος Νικόλας που είχε καταναλώσει κρασί στην Κρήτη - iefimerida.gr

Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος Νικόλας που είχε καταναλώσει κρασί στην Κρήτη

ΠΑΓΝΗ/ Φωτογραφία:pagni.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος Νικόλας που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κρασιού.

Η κατάσταση του μικρού, ο οποίος διέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και ήπιε μεγάλη ποσότητα κρασιού είναι εμφανώς βελτιωμένη.

Ο ίδιος νοσηλεύεται ακόμη στην ΜΕΘ και αναμένεται να κάνει κι άλλες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr: «Η κατάστασή του είναι σταθερή και εμφανώς βελτιωμένη, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων. Θα γίνουν στο προσεχές μέλλον κι άλλες εξετάσεις για να δουν οι γιατροί πράγματα που αφορούν την υγεία του».

Επίσης, ο διοικητής αναφέρει πως το μικρό παιδί έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, καθώς δεν είναι πια διασωληνωμένος κι έχει επαφή με το περιβάλλον.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μικρό αγόρι από τους Στόλους του δήμου Γόρτυνας κατανάλωσε κρασί την Τετάρτη 25 Απριλίου, ενώ είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του.

Στις εξετάσεις που έγιναν στο 6χρονο αγόρι βρέθηκε ποσότητα αλκοόλης στο αίμα, όπως εξηγεί η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, ενώ έγινε ενδελεχής κλινικός έλεγχος για να αποκλειστεί κάποια άλλη πιθανή παθολογική αιτία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί.

Πηγή:neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ