Amber Alert: Εξαφάνιση της 14χρονης Ντουά Κασέμ - iefimerida.gr

Amber Alert: Εξαφάνιση της 14χρονης Ντουά Κασέμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό 14χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τρίτη, 8 Μαϊου.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: Στις 08/5/2018 , στις 06:00 η ώρα το πρωϊ, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων « Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», η Ντουά (ον) Κασέμ (επ) 14 ετών, στο οποίο και νοσηλευόταν κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Η Ντουά έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,65 μ. και ζυγίζει 65 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα.

Λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης της Ντουά, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Amber Alert: Εξαφάνιση της 14χρονης Ντουά Κασέμ | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι για την 14χρονη είχε εκδοθεί και πριν 2 εβδομάδες δελτίο Τύπου για την εξαφάνισή της, ωστόσο η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος αφού βρέθηκε 2 ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντουα Κασέμ Amber Alert
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ