Με μακριά λευκή τουαλέτα η Καμίλα -Οι κομψές εμφανίσεις Περιστέρας και Μαρέβας [εικόνες]

Επίσημο δείπνο προς τιμή του πριγκηπικού ζεύγους, πρίγκιπα Καρόλου και Καμίλα, παρέθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Παρά το ταξίδι και τις συνεχείς συναντήσεις Κάρολος και Καμίλα εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και καλωσορίστηκαν από τον Προκόπη Παυλόπουλο και την σύζυγό του Σίσσυ.

Η δούκισσα της Κορνουάλης έμεινε πιστή στο λευκό χρώμα, καθώς το επέλεξε και γι’ αυτή της την εμφάνιση. Η Καμίλα εμφανίστηκε με μια λευκή τουαλέτα, η οποία είχε κεντημένα λουλούδια, συνδυάζοντάς το με κρεμαστά σκουλαρίκια και λαμπερό clutch.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, πόνταρε σε μια γήινη, πράσινη απόχρωση, επιλέγοντας midi φόρεμα με ιδιαίτερο μπούστο και αέρινη γραμμή. Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα συνδύασε το φόρεμά της με διακριτικά σκουλαρίκια και κολιέ και nude πέδιλα.

Κομψή και σικάτη ήταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη που επέλεξε ένα μαύρο σύνολο, με το χρυσό κόσμημα στο λαιμό της να τραβά τα βλέμματα. Τα μαλλιά της τα είχε μισά επάνω, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους.

Η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ, φόρεσε ταγέρ σε χάλκινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και ιδιαίτερο clutch.

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ