Το απρόοπτο στην υποδοχή του Καρόλου -Πυροσβέστης τον πλησίασε και του μίλησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Το απρόοπτο στην υποδοχή του Καρόλου -Πυροσβέστης τον πλησίασε και του μίλησε [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απρόοπτο συνέβη κατά την υποδοχή του πρίγκιπα της Ουαλίας στην Αθήνα, όταν ένας πυροσβέστης αποφάσισε να τον πλησιάσει και να του μιλήσει.

Ο Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα είχαν μόλις αποβιβαστεί από το αεροσκάφος που τους μετέφερε στη χώρα μας και είχαν γίνει δεκτοί από τον γ.γ. της προεδρίας Γιώργο Γεννηματά, τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και την Βρετανίδα πρεσβευτή στην Αθήνα.

Ομως, την ώρα που το ζεύγος κατευθύνονταν στο αυτοκίνητο με το οποίο θα αναχωρούσαν, ένας πυροσβέστης πλησίασε τον Κάρολο. Μάλιστα, του φώναξε «υψηλότατε» και ο πρίγκιπας γύρισε. Ο πυροσβέστης του είπε κάτι και ο Κάρολος του έδωσε το χέρι του, ενώ την ίδια ώρα ένας άνδρας της ασφάλειας, διακριτικά, κρατούσε τον πρώτο σε απόσταση.

Η κίνηση του πυροσβέστη, ο οποίος πήρε πρωτοβουλία και πλησίασε εκτός πρωτοκόλλου τον πρίγκιπα, προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση και εκνευρισμό στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για την υποδοχή.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 5:30 του βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ