Εκπρόσωπος Ερντογάν: Απαράδεκτο οι τρομοκράτες να λαμβάνουν άσυλο και να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Εκπρόσωπος Ερντογάν: Απαράδεκτο οι τρομοκράτες να λαμβάνουν άσυλο και να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκάνδαλο απέναντι στο οποίο η Τουρκία δεν μπορεί να μείνει άπραγη, χαρακτήρισε ο προεδρικός εκπρόσωπος της γείτονος τη χορήγηση ασύλου και στον δεύτερο από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.

Ο Ιμπραήμ Καλίν, εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν, -όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ- τόνισε πως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα πληγούν από αυτή την εξέλιξη.

Επισήμανε πως είναι απαράδεκτο «τρομοκράτες» να λαμβάνουν άσυλο και να κυκλοφορούν ελεύθεροι, τη στιγμή μάλιστα που έκλεψαν ελικόπτερο των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων ώστε να διαφύγουν.

Ο κ. Καλίν υπενθύμισε με νόημα πως η Άγκυρα έχει επανειλημμένα ζητήσει την έκδοση των οκτώ στρατιωτικών για το καλό των διμερών σχέσεων, ενώ διερωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε η Αθήνα εάν η τουρκική πλευρά συμπεριφερόταν ανάλογα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ