Η Κέιτι Πέρι έτεινε κλάδο ελαίας (κυριολεκτικά) στην Τέιλορ Σουίφτ [εικόνα]

Τέλος φαίνεται να μπήκε στη χρόνια διαμάχη ανάμεσα στην Κέιτι Πέρι και την Τέιλορ Σουίφτ.

Χθες το απόγευμα, η Σουίφτ αποκάλυψε στο Instagram Stories πως η χρόνια εχθρός της, της έστειλε ένα γλυκό πακέτο λίγο πριν την νέα της περιοδεία. Το περιεχόμενό του; Ένα κλαδί ελιάς (σύμβολο ειρήνης) και μια επιστολή συγνώμης.

«Μόλις επέστρεψα στο καμαρίνι μου και βρήκα αυτό το πραγματικό κλαδί ελιάς» ανέφερε η Σουίφτ στο βίντεο, δείχνοντας την έκπληξή της. «Αυτό σημαίνει πολλά για μένα» πρόσθεσε.
Η Τέιλορ έγραψε επίσης στο βίντεο «Σ΄ ευχαριστώ Κέιτι».

Katy Perry & Taylor Swift made peace!@TaylorSwift13 revealed on her Instagram story that @KatyPerry sent her an olive branch. The olive branch is known as a symbol of peace and victory. pic.twitter.com/pHAAV5xR7U


Φυσικά δεν μπορούμε να διαβάσουμε τι λέει το γράμμα, παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι. «Γεια σου παλιά μου φίλη. Έκανα μερικές σκέψεις σχετικά με τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος και τα άσχημα λόγια που ανταλλάξαμε. Θέλω πραγματικά να τα ξαναβρούμε» αναφέρει ενώ σε κάποιο σημείο διακρίνεται η φράση «λυπάμαι πραγματικά».

Η Πέρι και η Σουίφτ έγιναν φίλες το 2009, αλλά οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν όταν το 2013-14 κάποιοι από τους χορευτές της Σουίφτ την εγκατέλειψαν για να ακολουθήσουν την Πέρι στην περιοδεία της.

Η Τέιλορ έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, όταν σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone το 2014, είπε πως το τραγούδι της «Bad Blood» αφορά μια άλλη γυναίκα στη βιομηχανία της μουσικής. «Έκανε κάτι τόσο φρικτό» είχε πει. «Και είπα ‘τώρα είμαστε εχθροί’. Και δεν επρόκειτο για ένα άτομο. Είχε να κάνει με δουλειά. Βασικά προσπάθησε να σαμποτάρει μια ολόκληρη περιοδεία. Προσπάθησε να προσλάβει κάποιους ανθρώπους δικούς μου, υπό την άγνοιά μου».

Η έχθρα συνεχίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Η Πέρι δήλωσε ότι περίμενε από την Σουίφτ ένα συγνώμη το 2016 ενώ το 2017 είπε στον παρουσιαστή Τζέιμς Κορντέν πως το ξεκίνησε η Σουίφτ. Ας ελπίσουμε πως τελικά οι δύο τραγουδίστριες πραγματικά άφησαν πίσω τους τις διαφωνίες τους και είναι πάλι φίλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ