Eurovision: Ξεσήκωσε και τους αντιπάλους της στον ημιτελικό η Ελένη Φουρέιρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Eurovision: Ξεσήκωσε και τους αντιπάλους της στον ημιτελικό η Ελένη Φουρέιρα [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurovision
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα κατάφερε να... ξεσηκώσει τις άλλες αποστολές που συμμετείχαν στον α' ημιτελικό της Eurovision.

Έτσι, την ώρα που η Ελένη άρχισε να τραγουδά το «Fuego»... άρχισε και ο χορός στο λεγόμενο green room, όπου βρίσκονταν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Οι εκπρόσωποι της Ισλανδίας, της Τσεχίας, της Αλβανίας, της Αυστρίας, η Γιάννα Τερζή, ακόμα και η... σοπράνο της Εσθονίας, τραγουδούσαν και λικνίζονταν στον ρυθμό της «Φωτιάς» που έβαλε στο στάδιο της Λισαβόνας η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε το βίντεο με τους «αντιπάλους» της Ελένης Φουρέιρα να χορεύουν στον ρυθμό του «Fuego»:

Σε καλή θέση η Κύπρος

Η παρουσία της Κύπρου στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου δημιουργεί προσδοκίες για κάτι «μεγάλο», καθώς το «Fuego» θεωρείται φαβορί από τους μπουκ για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα θα αγωνιστεί και σε καλή θέση, καθώς κληρώθηκε να τραγουδήσει στο δεύτερο μισό του τελικού, που θεωρείται ότι βοηθά τους συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους -πόσω μάλλον όταν είναι φαβορί.

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα να... ορίζει την τύχη της στον τελικό και την αντίδρασή της:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ