Επικό: Το σημείωμα οργής που άφησε γιατί ψυγείο τής έκλεινε την είσοδο στην πολυκατοικία [εικόνα] - iefimerida.gr

Επικό: Το σημείωμα οργής που άφησε γιατί ψυγείο τής έκλεινε την είσοδο στην πολυκατοικία [εικόνα]

Πολυκατοικία/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πλέον οι κάτοικοι κάθε πολυκατοικίας να μην έχουν τις τέλειες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η κάθε πολυκατοικία έχει τις δικές της ιστορίες.

Παρατηρήσεις, καβγάδες, φωνές ακόμη και κλήσεις στην αστυνομία είναι μερικά από τα πράγματα που έχουν τύχει λίγο πολύ στις πολυκατοικίες όλων μας.

Εν προκειμένω, ένα ψυγείο στην είσοδο της πολυκατοικίας ήταν και η αιτία να γράψει κάποιος κάτοικος της πολυκατοικίας αυτό αιχμηρό σημείωμα και να τοπ κολλήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Γράφοντας το μήνυμα «Το ψυγείο να το πάρετε από την είσοδο της πολυκατοικίας. Αίσχος. Θα μας φέρεται και κότες εδώ. Μέχρι το βράδυ να έχει εξαφανιστεί», το μόνο σίγουρο είναι πως ο κάτοικος που έκλεισε την είσοδο με το ψυγείο θα έμεινε άφωνος με τον εκνευρισμό των γειτόνων του.

Επικό: Το σημείωμα οργής που άφησε γιατί ψυγείο τής έκλεινε την είσοδο στην πολυκατοικία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ