Στόρμι Ντάνιελς: Ο Τραμπ στο σεξ ήταν σαν μεθυσμένος παπαγάλος

Έναν από τους πιο διαβόητους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ από την προεκλογική του καμπάνια ήρθε να ανατρέψει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

«[Ο Μάρκο Ρούμπιο] αναφέρθηκε στα χέρια μου και είπε ότι εφόσον είναι μικρά, τότε και κάτι άλλο θα πρέπει να είναι μικρό», είχε πει ο Τραμπ στη διάρκεια ντιμπέιτ στις 3 Μαρτίου του 2016. «Σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σας το εγγυώμαι».

Αλλά στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη που παραχώρησε η Ντάνιελς στο Penthouse έδωσε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επαφή που λέει ότι είχε με τον νυν Πρόεδρο στη σουίτα ξενοδοχείου στη λίμνη Ταχόε το 2006 και μίλησε ακόμη και για τα... προσόντα του.

-Ήταν καλό το σεξ; ρωτήθηκε.

-Εσύ τι νομίζεις;

-Ο καθένας είναι διαφορετικός, σχολίασε ο δημοσιογράφος

Η Ντάνιελς τον κοίταξε με την άκρη του ματιού πίνοντας κρασί από το ποτήρι της.

-Και το πέος του δεν ήταν μεγάλο; επέμεινε εκείνος.

Η Ντάνιελς απάντησε μ’ ένα απλό: «Ναι».

-Σαν τα δάκτυλά του; Αστειεύομαι, της λέει.

-Δεν θέλω να ντροπιάσω κανένα, απάντησε εκείνη.

Όμως αυτό είναι συζητήσιμο, αφού στην ίδια συνέντευξη είπε ότι τα μαλλιά του Τραμπ στη διάρκεια του σεξ της θύμιζαν «μεθυσμένο παπαγάλο».

Υποστήριξε ακόμη ότι δεν είχε ποτέ την πρόθεση να μιλήσει για τη σεξουαλική της σχέση με τον Τραμπ, αλλά το αποφάσισε όταν ο προσωπικός του δικηγόρος, Μάικλ Κοέν, επιβεβαίωσε μεν ότι της είχε δώσει τον Οκτώβριο του 2016 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό, αλλά όχι και ότι η πορνοστάρ κοιμήθηκε με τον νυν Πρόεδρο.

«Για σταμάτα ρε κ@...λη. Δεν επιτρέπεται να ανοίξω το στόμα μου; Κι εσύ μπορείς να το ανοίγεις και να λες ψέματα για μένα και να με χαρακτηρίζεις; Ως εδώ. Άντε γ@μ... Θα αντεπιτεθώ», σκέφθηκε τότε, κατά δήλωσή της. Και πήρε φόρα...

Η υπόθεση της σχέσης της με τον Τραμπ έχει εκτοξεύσει στα ύψη τη φήμη της κι εκείνη την εξαργυρώνει με εμφανίσεις σε κατάμεστα στριπτιζάδικα έναντι αδράς αμοιβής και νέες αισθησιακές ταινίες. Αλλά όπως λέει η Ντάνιελς, δεν σκοπεύει να γράψει βιβλίο για την ερωτική της περιπέτεια με τον μεγιστάνα του real estate, γιατί θα επισκίαζε όλα τα άλλα πράγματα που θα ήθελε να αφηγηθεί για τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΡΜΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ Ντόναλντ Τραμπ Penthouse

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ