Καμπούλ: Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικά σε αστυνομικό τμήμα -Φόβοι για θύματα - iefimerida.gr

Καμπούλ: Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικά σε αστυνομικό τμήμα -Φόβοι για θύματα

Εχει εκκενωθεί η περιοχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν σήμερα την Καμπούλ, η μία μετά την άλλη, ενώ στη συνέχεια ακούστηκε και ανταλλαγή πυρών, ανακοίνωσε η αστυνομία του Αφγανιστάν και αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μία έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Καμπούλ, ενώ υπάρχουν φόβοι για θύματα.

Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται στο κέντρο της αφγανικής πρωτεύουσας, μια περιοχή που είναι κοντά σε ξένες πρεσβείες και κυβερνητικά κτίρια, πρόσθεσε από την πλευρά του αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών.

«Στέλνουμε ασθενοφόρα στο σημείο της έκρηξης και αποκλείουμε την περιοχή», δήλωσε ο Χασμάτ Στανεκζάι, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

From my rooftop, I see the smoke rising from the site of the third explosion in PD 13 of #Kabul city. This one is close to a shopping center and at a crowded street. I see ambulances and people rushing to schools to take out their children. Another bad day for Kabul!#Breaking pic.twitter.com/I893lbtga7


πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ