Στο δρόμο που χάραξαν οι Καρντάσιαν - Η Κρις Τζένερ λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο δρόμο που χάραξαν οι Καρντάσιαν - Η Κρις Τζένερ λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών [εικόνες]

Στο δρόμο που χάραξαν οι Καρντάσιαν 01
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέρει από επιχειρήσεις όσο λίγες και η Κρις Τζένερ «χάκαρε» τον λογαριασμό της κόρης της Κάιλι στο Instagram για να αναγγείλει την νέα της σειρά καλλυντικών με τον τίτλο «Kris Cosmetics».

Κι όπως πιθανότατα θα μαντέψετε, η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει την Ημέρα της Μητέρας, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου ενός σετ από 8 κραγιόν με το όνομα Monager. Η Τζένερ αποκάλυψε την συλλογή της στο Instagram stories, αποκαλώντας της «υπέροχη» με ονόματα που εκπλήσσουν όπως «Ευλογημένη», «Με τρελαίνεις», «αλήθεια;» και «Αυτό είναι άγριο».

Στη συλλογή περιλαμβάνεται και μια παλέτα σκιών που φέρει τη φράση «Μια λέξη έχω για απόψε: Βότκα» γραμμένη στο εσωτερικό της συσκευασίας και διαθέτει 12 αποχρώσεις σκιών για να μάτια σε διάφορους ματ και λαμπερούς ουδέτερους τόνους.

Αυτή η σειρά σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Κρις Τζένερ λανσάρει την δική της σειρά μακιγιάζ. Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε με εντυπωσιακό τρόπο, με την μάνατζερ να ισχυρίζεται πως ο λογαριασμός της Κάιλι Τζένερ έχει πέσει θύμα χάκερ. Το όνομα της σελίδας της Kylie Cosmetics στο Instagram άλλαξε σε Kris Cosmetics. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram Stories δείχνει την Τζένερ να βγαίνει αργά από ένα μαύρο αυτοκίνητο με την πινακίδα «Υπέροχη», μα μπαίνει σε ένα κτίριο, να βγάζει την πινακίδα Κάιλι και στη συνέχεια να κάθεται σε ένα χρυσό θρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ