Euroleague: Rising Star ο Ντόντσιτς - iefimerida.gr

Euroleague: Rising Star ο Ντόντσιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κορυφαίος νέος παίκτης της Euroleague, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αναδείχθηκε ο Λούκα Ντόντσιτς, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που είχε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Νίκολα Μίροτιτς (2011 & 2012).

Το «παιδί-θαύμα» της «Βασίλισσας της Ευρώπης» κέρδισε και εφέτος την ψήφο των προπονητών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, «αρπάζοντας» το βραβείο «Rising Star» από τους Αλμπέρτο Αμπάλδε (Βαλένθια, 2ος) και Ματίας Λεσόρ (Ερυθρός Αστέρας, 3ος).

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στον καλύτερο παίκτη που ήταν κάτω των 22 ετών την 1η Ιουλίου του 2017, με τον Σλοβένο γκαρντ και αστέρα της Ρεάλ να το κερδίζει επάξια, καθώς ήταν πρώτος σε αξιολόγηση σε όλη την διοργάνωση (21.8 ranking ανά παιχνίδι), τέταρτος σκόρερ (16.1π.), δωδέκατος στις ασίστ (4.4ασ.) και ενδέκατος στα κλεψίματα (1.2κλ.).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EULEAGUE λουκα ντοντσιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ