Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο θα παίξει στον τελικό του Champions League» - iefimerida.gr

Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο θα παίξει στον τελικό του Champions League»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«150% βέβαιος» ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο "clasico" της περασμένης Κυριακής (6/5) με την Μπαρτσελόνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει του τελικού της 26ης Μαΐου, στο Κίεβο.

«Το απίστευτο είναι ότι (σ.σ. ο Ρονάλντο) περπατάει μετά από 48 ώρες» δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ, ο οποίος εμφανίστηκε εξίσου σίγουρος ότι οι Ίσκο και Ντάνι Καρβαχάλ θα είναι και αυτοί «ετοιμοπόλεμοι» στο Κίεβο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (9/5) εξ αναβολής παιχνίδι με τη Σεβίλη, ούτε το προσεχές Σάββατο (12/5) απέναντι στη Θέλτα, ενδέχεται όμως να προλάβει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της La Liga με τη Βιγιαρεάλ, στις 19 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ