«Ο Κλίντον ήταν ασυγκράτητος όταν είδε τη Λεβίνσκι» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ο Κλίντον ήταν ασυγκράτητος όταν είδε τη Λεβίνσκι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις άγνωστες πτυχές του σκανδάλου που συγκλόνισε την Αμερική και αποκαλύφθηκε μέσω ενός λεκέ, παρουσιάζει ντοκιμαντέρ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου PBS για τη σχέση του Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

«Όταν μπήκε στον Λευκό Οίκο το 1992, ήταν ακόμη πιο δύσκολο για τον πρόεδρο να συγκρατήσει τον εαυτό του. Και όταν πια η Λεβίνσκι εμφανίστηκε στο γραφείο του, η αυτοσυγκράτησή του διαλύθηκε. Υπήρχαν αυτές οι σπίθες πάθους από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν αυτοί οι δύο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο νομικός υπεύθυνος του Λευκού Οίκου Κεν Γκόρμλεϊ.

Ιδιαίτερη αίσθηση μάλιστα αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση ενός από τους πιο στενούς συμβούλους του Κλίντον, Ντικ Μόρρις, ο οποίος αποκαλύπτει: «Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Μόνικα, ο πρόεδρος μου έστειλε μήνυμα και του τηλεφώνησα. Όπως μου είπε 'από τότε που ήρθα εδώ στον Λευκό Οίκο έπρεπε να αφοπλίσω το κορμί μου, σεξουαλικά εννοώ, αλλά τα έκανα θάλασσα μ' αυτό το κορίτσι. Δεν έχω κάνει αυτά που λένε ότι έκανα, αλλά έκανα τόσα πολλά που δεν μπορώ να αποδείξω την αθωότητά μου'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ