Γείτονας: «Όχι στους γιατρούς με μπλοκάκι» - iefimerida.gr

Γείτονας: «Όχι στους γιατρούς με μπλοκάκι»

Γείτονας: «Όχι στους γιατρούς με μπλοκάκι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με το ενδεχόμενο να συνεργάζονται τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, τα Κέντρα Υγείας και ο ΟΚΑΝΑ με γιατρούς υπό το καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσειών, εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Γείτονας.

Ο βουλευτής εξέφραζε τη διαφωνία του με την τροπολογία του υπουργείου Υγείας, η οποία προβλέπει ακριβώς αυτό, δηλαδή τη δυνατότητα των Νοσοκομείων του ΕΣΥ, των Κέντρων Υγείας και του ΟΚΑΝΑ, να συνεργάζονται με γιατρούς υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών και προειδοποίησε ότι με την τροπολογία «ανοίγει o ασκός του Αιόλου» και δημιουργείται μια νέα ταχύτητα γιατρών στα νοσοκομεία.

Η διάταξη έχει περιληφθεί στην τροπολογία για το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τους Ένοπλους Φρουρούς στα Εμπορικά Πλοία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ