Παπαχριστόπουλος: Ψηφίζω το άρθρο 8 για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε και από το βήμα της ολομέλειας ότι θα ψηφίσει το άρθρο 8 για την αναδοχή παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όμως ο κ. Παπαχριστόπουλος εξέπληξε τους βουλευτές όταν αναφέρθηκε στην ομιλία που έκανε νωρίτερα η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη με την οποία ξεκαθάρισε και εκείνη θα ψηφίσει το άρθρο για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

«Έμεινα εμβρόντητος όταν άκουσα την ομιλία της Όλγας Κεφαλογιάννη, μια ομιλία που θα μπορούσα να την δανειστώ, να την αντιγράψω και να αναφερθώ μόνο σε αυτή και σε τίποτε άλλο»

Ο κ. Παπαχριστόπουλός ανέφερε ότι δεν έχει καμία απολύτως πολιτική σχέση με την κ. Κεφαλογιάννη ούτε καν την τυπική καλημέρα δεν έχει μαζί της, όπως είπε ωστόσο επανέλαβε ότι η ομιλία της τον συγκλόνισε και την προσυπογράφει απολύτως.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφέρθηκε σε γνωστές προσωπικότητες που ήταν ομοφυλόφιλοι όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Κάρολος Κουν, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Κωσταντίνος Καβάφης, ο Λόρδος Βύρων λέγοντας πως είναι αδιανόητο να τιμούμε και να διδασκόμαστε από αυτούς τους ανθρώπους και να μην θέλουμε να τους δώσουμε το δικαίωμα να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τον κάθε απλό πολίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ