Νίκος Μουρατίδης σε Τατιάνα: «Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει» [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκος Μουρατίδης σε Τατιάνα: «Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια τελείως αναπάντεχη τηλεοπτική συνάντηση με τον Νίκο Μουρατίδη η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε την απομάκρυνση της Σοφίας Βόσσου από το STAR.

Μπορεί ο Νίκος Μουρατίδης να αποδέχτηκε την πρόσκληση της Τατιάνας Στεφανίδου και να βρέθηκε στην εκπομπή «ΜΙΛΑ», ωστόσο μέσα σε λίγη ώρα ο δαιμόνιος μουσικός παραγωγός και συγγραφές έγινε από καλεσμένος...οικοδεσπότης!

Αφού μίλησαν για την κόντρα που είχαν οι δύο τους στο παρελθόν, ο Νίκος Μουρατίδης δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει κουβέντα για την απομάκρυνση της Σοφίας Βόσσου και της Sunny Μπαλτζή, πριν από λίγες μέρες από την εκπομπή. Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει». Η Τατιάνα απάντησε λέγντας πως εκείνη αγαπάει την Σοφία και πως θέλει να είναι καλά. Η κουβέντα άλλαξε στη συνέχεια αν και λίγο μετά, ο Νίκος Μουρατίδης ρώτησε την Τατιάνα γιατί η Βόσσου την κατηγορεί δεξιά κι αριστερά και που είναι οι κυρίες με τις οποίες έκανε την εκπομπή. Ακολούθησε η παρακάτω απάντηση από την Τατιάνα:

«Το Star πήρε μια απόφαση, να γυρίσει η εκπομπή στο προηγούμενο concept, δηλαδή στις συνεντεύξεις, και όχι στο concept της παρέας που είχαμε. Ήθελαν το προηγούμενο concept γιατί μάλλον πήγαινε καλύτερα. Πήρε την απόφαση αυτή το κανάλι και ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία. Αυτό έγινε. Δεν έγινε κάτι άλλο» απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Γιατί βγαίνει τώρα η Βόσσου και σε κατηγορεί;»ρώτησε στη συνέχεια ο Μουρατίδης, με την Τατιάνα αυτή την φορά να απαντά: «Αυτό είναι κάτι που όντως συμβαίνει, αλλά εγώ θα κρατήσω τις καλές στιγμές –γιατί είχαμε πολύ καλές και τρυφερές στιγμές. Θα κρατήσω τα όμορφα λόγια, που όντως υπήρχαν, γιατί η Σοφία είναι ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός. Θα κρατήσω λοιπόν την τρυφερότητα και την αγάπη και όχι αυτά που είπε τις τελευταίες μέρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ