Εθνική ομάδα: Νέο αίμα στις κλήσεις του Σκίμπε για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Νέο αίμα στις κλήσεις του Σκίμπε για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Αλέξανδρο Τζιόλη κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Σαουδική Αραβία στην Σεβίλλη.

Μάλιστα, κάλεσε επτά παίκτες της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, τέσσερις από τον Ατρόμητο, τέσσερις από τον Ολυμπιακό και τρεις από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με την Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου στην Σεβίλλη.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Γιαννιώτης (Ατρόμητος), Μπάρκας (ΑΕΚ), Μπακάκης (ΑΕΚ), Ρισβάνης (Ατρόμητος), Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ), Χατζηισαΐας (Ατρόμητος), Γιαννούλης (Ατρόμητος), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Αλ-Φαΐχα), Μάνταλος (ΑΕΚ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης), Κουλούρης (ΠΑΟΚ).

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα κλήσεις σκιμπε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ