Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που αθωώθηκε στη δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ - iefimerida.gr

Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που αθωώθηκε στη δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου που αθωώθηκε στη δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση του πελάτη του.

«Ο Γεώργιος Εμερζίδης, επειδή δεν μπορεί ο ίδιος να δηλώσει το παραμικρό, αφού θα αποφυλακιστεί άμεσα, και παρά το ότι παρέμεινε στις φυλακές, όντας αθώος, επί εφτά χρόνια και τρεις μήνες, μας εξουσιοδότησε να εκφράσουμε την προσωπική του ευγνωμοσύνη, αλλά και την ευγνωμοσύνη της οικογένειας του, προς τον Πρόεδρο και τους δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου που τον απήλλαξε, αλλά συγχρόνως να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, οι οποίοι θα περάσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής τους με τον πόνο για την απώλεια των παιδιών τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ