Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Με τον Μάριο Φραγκούλη ήμασταν μαζί 10 χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Με τον Μάριο Φραγκούλη ήμασταν μαζί 10 χρόνια [βίντεο]

Η θεατρολόγος Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Μάριο Φραγκούλη μίλησε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτοντας πόσο την είχε στιγματίσει.

Η γνωστή θεατρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με τον διάσημο τενόρο για 10 ολόκληρα χρόνια.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Με τον Μάριο Φραγκούλη ήμασταν μαζί 10 χρόνια [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

«Με τον Μάριο Φραγκούλη ήμασταν μαζί δέκα χρόνια. Από τα 16 μέχρι τα 26. Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας και νομίζω και ο άνθρωπος που με στιγμάτισε περισσότερο από όλους στη ζωή μου. Αν δεν ήταν εκείνος θα ήμουν μικροβιολόγος», ανέφερε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Η θεατρολόγος ανέφερε επίσης πως έχει κάνει απίστευτες κατινιές στη ζωή της. «Όσο κρατάει ο έρωτας στην σχέση ζηλεύω πάρα πολύ! Έχω κάνει απίστευτες κατινιές, παρακολουθώ, έχω διαπληκτιστεί με κοπέλα που φλερτάρει τον άνδρα μου δημοσίως και όλα αυτά!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ