QCM: Δεν «χτυπάμε» καμία άλλη ελληνική εταιρεία - iefimerida.gr

QCM: Δεν «χτυπάμε» καμία άλλη ελληνική εταιρεία

Διέψευσε τις φήμες ότι θα χτυπήσει άλλη ελληνική εταιρεία η QCM/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέψευσε τις φήμες στην αγορά για «χτύπημα» σε άλλη ελληνική εταιρεία το Αμερικανικό fund Quintessential Capital Management.

«Η QCM δεν εμπλέκεται σε καμία άλλη ελληνική εταιρεία πλην της Folli Follie», αναφέρει σε δήλωσή του το αμερικανικό hedge fund, όπως μετέδωσε το Reuters.

Οι φήμες ότι η Quintessential Capital Management θα «χτυπούσε» και άλλη εταιρεία μετά την «επίθεση» στη Folli Follie είχε ως αποτελέσμα να γίνει μαζικό sell off νωρίτερα στο Χρηματιστήριο. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είχαν βρεθεί οι μετοχές του ομίλου Ιντρακόμ και οι συγγενείς εταιρείες Ιντραλότ και Ιντρακάτ που εξαιτίας της ανυπόστατης φημολογίας είχαν σημειώσει σημαντική υποχώρηση.

Η Ιντραλότ κατέγραφε απώλειες 13%, ενώ νωρίτερα είχε φτάσει και στο όριο του -30%.

Την ίδια ώρα με μια λιτή γραπτή απάντηση αντέδρασε ο μεγαλομέτοχος της Folli Follie (κατέχει 13,89%), σε ερώτηση του Bloomberg αναφορικά με τις εξελίξεις στην επιχείρηση.

«Η Fosun γνωρίζει τι συμβαίνει πρόσφατα και θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις», τονίζει ενώ για τις λεπτομέρειες παραπέμπει στις επίσημες ανακοινώσεις της Folli Follie.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ QCM φήμες Folli Follie
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ