Κατηγορείται ξανά για λογοκλοπή η Μελάνια Τραμπ -Εκλεψε φυλλάδιο των Ομπάμα - iefimerida.gr

Κατηγορείται ξανά για λογοκλοπή η Μελάνια Τραμπ -Εκλεψε φυλλάδιο των Ομπάμα

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει την εκστρατεία της για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο η Μελάνια Τραμπ και βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά αντιμέτωπη με κατηγορίες για λογοκλοπή.

Ένα φυλλάδιο που παρουσίασε με τον τίτλο «Γίνε ο Καλύτερος» στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου παρουσιάζει συνταρακτικές ομοιότητες με ένα αντίστοιχο που είχε δημοσιεύσει το 2014 η κυβέρνηση Ομπάμα.

Δύο σχεδον πανομοιότυπες σελίδες από τα φυλλάδια της κυβέρνησης Ομπάμα (αριστερά) και της Μελάνια Τραμπ (δεξιά)

Στον ιστότοπο της εκστρατείας “Be Best” αναφερόταν αρχικά ότι το φυλλάδιο ήταν «από την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ και την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου», αλλά όταν βγήκαν στη φόρα οι ομοιότητες με εκείνο των Ομπάμα, άλλαξε η διατύπωση σε «φυλλάδιο της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου που προωθεί η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ».

Η Μελάνια είχε κατηγορηθεί και το 2016 ότι έκανε copy-paste σε ομιλία της Μισέλ Ομπάμα του 2008, γεγονός που ανάγκασε την λογογράφο της, Μέρεντιθ Μακ Άιβερ, να πάρει πάνω της την ευθύνη για την λογοκλοπή.

Κατηγορείται ξανά για λογοκλοπή η Μελάνια Τραμπ -Εκλεψε φυλλάδιο των Ομπάμα | iefimerida.gr 1
Κατηγορείται ξανά για λογοκλοπή η Μελάνια Τραμπ -Εκλεψε φυλλάδιο των Ομπάμα | iefimerida.gr 2

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας “Be Best” της Πρώτης Κυρίας, που αποβλέπει στο να μάθουν τα παιδιά τη σημασία της κοινωνικής, συναισθηματικής και φυσικής υγείας και τις αποκαλύψεις για τη νέα λογοκλοπή, μια νέα σφυγμομέτρηση των CNN/SSRS κατέγραφε σημαντική άνοδο της δημοτικότητας της Μελάνια στο 57% από 47% τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ λογοκλοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ