Ανδρικό ντύσιμο: Πώς να ντυθείς σαν δισεκατομμυριούχος με λιγότερο από 200 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανδρικό ντύσιμο: Πώς να ντυθείς σαν δισεκατομμυριούχος με λιγότερο από 200 ευρώ [εικόνες]

Μαρκ Ζουκερμπεργκ/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να υπάρχουν εκείνες και εκείνοι που θέλουν να ντύνονται όπως οι γαλαζοαίματοι, βλέπε Κέιτ Μιντλετον, Μέγκαν Μαρκλ,Πρίγκιπας Χάρι, αλλά υπάρχουν και αυτοί που αναρωτιούνται τι στιλιστική γραμμή ακολουθούν οι δισεκατομμυριούχοι CEO των μεγαλύτερων τεχνολογικών εταιριών παγκοσμίως.

Εκεί, λοιπόν, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά.

Ο Μαρκ Ζουκερμπεργκ αρκείται σε γκρι t-shirt με ιταλική υπογραφή τα οποία κοστίζουν γύρω στα 80-100 ευρώ, ο Τιμ Κουκ προτιμά τα αθλητικά παπούτσια Nike, ενώ ο CEO του Twitter αρκείται σε ένα μαύρο μπλουζάκι, Gap.

Βέβαια υπάρχουν και οι πιο επιλεκτοί. Αυτός είναι ο Ίβαν Σπίγκελ του Snapchat, ο οποίος φοράει σνίκερς 500 ευρώ, ενώ ο CEO της Microsoft αγαπά τα υποδήματα του γαλλικού οίκου Lanvin.

Ωστόσο το γενικό συμπέρασμα είναι πως οι επιλογές των CEO δεν είναι τόσο απλησίαστες, όσο οι περισσότεροι νομίζουν. Αντιθέτως οι περισσότεροι, αν και βάζουν εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο στο λογαριασμό τους, ντύνονται απλά και δεν κάνουν πανάκριβες επιλογές.

Ίβαν Σπίγκελ, CEO του Snapchat

Ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι με v στην λαιμόκοψη είναι το outfit που επιλέγει o μεγαλοεπιχειρηματίας για να πάει, παραδείγματος χάριν με την γυναίκα του, Μιράντα Κερ, στο αεροδρόμιο.

Τζακ Ντόρσει, CEO Τwitter και Square

Μπορεί να εμφανίζεται συχνά με κουστούμι, καθώς πιθανότατα στον Λευκό Οίκο δεν θα μπορούσε να πάει με το... μπλουζάκι, αλλά ο Τζακ Ντόρσει έχει αδυναμία στα jacket.

Φορώντας συνήθως μαύρα μπλουζάκια και πιο ανοιχτόχρωμα τζάκετ με Μάο γιακά, ο ίδιος δίνει πάντως βάση στα παπούτσια, καθώς έχει εμφανιστεί αρκετές φορές με κάτι μαύρα δερμάτινα σνίκερς, αξίας 1.000 ευρώ από τον σχεδιαστή Rick Owens.

Σέριλ Σαντμπεργκ, γενική διευθύντρια Facebook

Εν αντιθέσει με τους άνδρες, η Σέριλ Σαλντμπεργκ προτιμά το πιο σοβαρό ντύσιμο.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, όπου η ίδια κάνει περισσότερες δημόσιες εκδηλώσεις, επιλέγει να εμφανίζεται φορώντας ταγιέρ, κλειστά φορέματα μέχρι το γόνατο και φυσικά γόβες σε κλασικές αποχρώσεις.

Σάτια Ναντέλα, CEO της Microsoft

Ο Σάτια Ναντέλα της Microsoft είναι από τους πιο καλοντυμένους CEO και αγαπά τα μπλουζάκια τύπου polo.

Ο ίδιος προτιμά σκούρες αποχρώσεις, ενώ δεν διστάζει να φορά ακόμη και τζιν σε παρουσίαση νέου προϊόντος. Το μοναδικό πράγμα που κι αυτός δίνει βάση, είναι τα παπούτσια του, τα οποία είναι συνήθως Lanvin.

Κέβιν Σίστρομ, CEO Ιnstagram

Ο Κέβιν είναι ένας από τους πιο μοδάτους CEO στον πλανήτη, καθώς τώρα που το Instagram βρίσκεται στα πάνω του, ο ίδιος έχει αφήσει στην άκρη τα πουκάμισα και προτιμά πλέον λαμπερά κουστούμια και παπιγιόν.

Επιλέγοντας αποχρώσεις και υφάσματα που δεν θα επέλεγε ο καθένας, ο Κέβιν φαίνεται να διαθέτει αρκετά χρήματα για την γκαρνταρόμπα του, την ώρα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει περιουσία αξίας 1,4 δισεκατ. δολαρίων.

Μαρκ Ζουκερμπεργκ, CEO Facebook

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εμφανιστεί με το στιλ του CEO του Facebook.

Βέβαια ο λόγος για τον οποίο έχει τραβήξει τις εντυπώσεις ο Ζούκερμπεργκ είναι επειδή φοράει συνεχώς τα ίδια ρούχα. Ενα μαύρο παντελόνι, ένα γκρι μπλουζάκι (η γενικά σκουρόχρωμο) και αθλητικά είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του. Οσο για τις τιμές, μπορεί ένα τ-shirt να του κοστίσει ακόμη και 100 ευρώ, αλλά ο ίδιος έχει αδυναμία στα παπούτσια.

Τιμ Κουκ, CEO Apple

Ο Τιμ Κουκ είναι επίσης από τους πιο καλοντυμένους CEO, ενώ συνήθως προτιμά να φορά μία μπλούζα ή μία ζακέτα πάνω από το πουκάμισο, έτσι ώστε να σπάει η μονοτονία.

Οσο για τα παπούτσια του, αυτά δεν είναι κάποιου πανάκριβου οίκου, αλλά της γνωστής εταιρίας Nike.

Τζεφ Μπέζον, CEO Αmazon

Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται να έχει ζηλέψει από τους υπόλοιπους CEO και τον τελευταίο χρόνο επιχειρεί να κάνει κι αυτός λιγότερες εμφανίσεις με κουστούμι.

Βέβαια ο ίδιος έχει επιλέξει μία άλλη πορεία, προτιμώντας δερμάτινα jacket, μπλουζάκι polo και oxford παπούτσια. Αυτό όμως συμβαίνει μόνο όταν είναι καλεσμένος σε κοινό ή για κάποια χαλαρή συνέντευξη, καθώς ότι να κάνει με την δουλειά του, ο ίδιος επιλέξει πιο αυστηρά outfits.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ