«Μας βλέπω, μας ακούω»: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάρις Αλεξίου με τον Θάνο Μικρούτσικο - iefimerida.gr

«Μας βλέπω, μας ακούω»: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάρις Αλεξίου με τον Θάνο Μικρούτσικο

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

1986. Ο Θάνος Μικρούτσικος ντύνει με τη μουσική του τους στίχους του αδελφού του, Ανδρέα.

Η Χαρούλα Αλέξιου θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά. «Η Αγάπη είναι ζάλη». Μετά από τρεις δεκαετίες, έχουν αλλάξει πολλά. Ομως, η αγάπη και η εκτίμηση που τρέφει η Χαρούλα Αλεξίου για τον καλό της φίλο, Θάνο Μικρούτσικο παραμένουν ακλόνητες.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε ανοιχτά για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Νομίζω ότι αντιμετωπίζω τον καρκίνο με δύναμη, έτσι πρέπει να γίνεται. Η αθλιότητα της χημειοθεραπείας δεν με έχει καταβάλει, νιώθω τυχερός, είμαι και δημιουργικός. Είναι μονόδρομος. Ξυπνάω στις 8 το πρωί και δουλεύω. Μετά τη χημειοθεραπεία βάζω πρόβα 7-9 και ο γιατρός τρελαίνεται. Έχει αποδειχτεί και ιατρικά πως αν δώσεις κατάθλιψη στον καρκίνο είναι το καλύτερό του. Ε, λοιπόν, εγώ θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ». (...) Όχι, δεν φοβήθηκα. Έχω πλήρη συνείδηση ότι πρόκειται για πολυπαραγοντική ασθένεια η οποία αυτονομείται -άρα δεν εξαρτάται από σένα πώς το παλεύεις. Όμως θα σου πω κάτι. Στον όποιο βαθμό κάποια πράγματα εξαρτώνται από μένα, το παλεύω του κερατά…».

H Xάρις Αλεξίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια, αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Θάνο Μικρούτσικο.

Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάρις Αλεξίου με τον Θάνο Μικρούτσικο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρις Αλεξίου Θάνος Μικρούτσικος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ