Met Gala: Οσκαρ φορέματος στην Μπλέικ Λάιβλι -Σαν βασίλισσα της Αναγέννησης [εικόνες]

Είναι μία από τις ηθοποιούς που περιμένουν οι φωτογράφοι σε κάθε κόκκινο χαλί πως και πως, γνωρίζοντας πως η εμφάνισή της θα είναι από τις πιο λαμπερές της εκδήλωσης.

Ετσι και στα Met Gala, η Μπλέικ Λάιβλι ικανοποίησε στο έπακρον τους φαν της και όσους βρέθηκαν εκεί για να την θαυμάσουν, κάνοντας μία εντυπωσιακή είσοδο στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης.

Εχοντας υπόψιν της πως το φετινό θέμα του Met Gala, ήταν «Θεϊκά κορμιά: Η μόδα και η Καθολική φαντασία», η χολιγουντιανή ηθοποιός φόρεσε ένα ιδιαίτερο φόρεμα, το οποίο χρειάστηκε 600 ολόκληρες ώρες για να δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, η Λάιβλι φόρεσε απίστευτο βυσσινί φόρεμα, το οποίο στο μπούστο είχε χρυσές λεπτομέρειες και από την μέση και κάτω συνέχιζε με διαφάνειες και σχέδια κεντημένα στο χέρι. Η δημιουργία επίσης είχε ενσωματωμένη μία τεράστια ουρά στο ίδιο μοτίβο, κάνοντας έτσι ακόμη πιο μεγαλοπρεπές το αποτέλεσμα.

Το φόρεμα ήταν δημιουργία του οίκου Versace, ενώ τα παπούτσια της ήταν όπως πάντα Christian Louboutin.

Η Μπλέικ Λάιβλι μάλιστα είχε αποκαλύψει νωρίτερα στην Vogue, πως η δημιουργία χρειάστηκε 600 ώρες για να τελειοποιηθεί, δηλαδή περίπου 25 μέρες.

«Ισως αυτό είναι το αγαπημένο μου φόρεμα απ΄όλα για φέτος», ανέφερε η ίδια λέγοντας πως για να τελειοποιηθεί η εμφάνισή της φόρεσε κι έναν κόσμημα στα μαλλιά που έμοιαζε με τον ήλιο.

Τέλος τα παπούτσια της, Christian Louboutin σχεδιάστηκαν κι αυτά αποκλειστικά για την περίσταση, έχοντας πολύτιμους λίθους για να ταιριάζουν με το υπόλοιπο. Βέβαια, η 30χρονη ηθοποιός δεν αποκάλυψε πόσες ώρες χρειάστηκαν τα παπούτσια για να σχεδιαστούν, μένοντας μόνο στις 600 ώρες του φορέματος.

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπλέικ Λάιβλι MET gala φόρεμα versace Ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ