Βίντεο: Στον εισαγγελέα τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης φαρμάκων για καρκινοπαθείς - iefimerida.gr

Βίντεο: Στον εισαγγελέα τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης φαρμάκων για καρκινοπαθείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι συλληφθέντες για το κύκλωμα παράνομης πώλησης φάρμακων θεραπείας του καρκίνου.

Την Δευτέρα απολογήθηκαν 9 άτομα, ενώ σήμερα Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν 4 άτόμα που ζήτησαν και πήραν προθεσμία -ανάμεσά τους και ο 70χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος- μαζί με τους 8 που απομένουν

Υπενθυμίζεται πως τα κέρδη του μεγάλου κυκλώματος με διεθνή δράση, που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Τα μέλη του διακινούσαν παράνομα πανάκριβα φάρμακα, κυρίως αντικαρκινικά.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 21 άτομα, ηλικίας από 22 έως 70 ετών, έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Αττική και Μεσολόγγι. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο γιατροί, δύο νοσηλεύτριες, φαρμακοποιοί, καθώς και τα τρία αρχηγικά μέλη ηλικίας 70, 57 και 64 ετών. Μάλιστα, σε βάρος του 64χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για απάτη, συνολικής ποινής φυλάκισης 11 ετών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ