MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός -Ποιος θα είναι ο νικητής [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός -Ποιος θα είναι ο νικητής [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook @MasterChef GR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από χιλιάδες υποψηφίους, πολλές ώρες στην κουζίνα ξεχώρισαν 22 άτομα. Τώρα, μόνο δύο διεκδικούν τον τίτλο του Ελληνα MasterChef.

Τιμολέων ή Χρήστος; Χρήστος ή Τιμολέων; Ενας από τους δύο θα κατακτήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Η διαδικασία του τελικού είχε τρεις σταθμούς, Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο, όπου οι δύο μάγειρες μαζί με τους σεφ-κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο δοκιμάστηκαν σε κορυφαία εστιατόρια και κρίθηκαν από διάσημους σεφ.

Η τελευταία μάχη θα δοθεί στη γνώριμη κουζίνα του MasterChef, με τον Τιμολέοντα και τον Χρήστο να βάζουν τα δυνατά τους στην τελευταία δοκιμασία. Το τελευταίο τους πιάτο θα κρίνουν οι κορυφαίοι σεφ του Funky Gourmet, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος, οι οποίοι και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη βαθμολογία των παικτών για τα πιάτα του τελικού.

Η ανακοίνωση του νικητή του MasterChef θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση. Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο του Ελληνα MasterChef και να κάνει δικό του το έπαθλο των 50.000 ευρώ;

Τιμολέων ή Χρήστος;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ