Ο Κάνιε Γουέστ τώρα κάνει καριέρα και στην... αρχιτεκτονική! - iefimerida.gr

Ο Κάνιε Γουέστ τώρα κάνει καριέρα και στην... αρχιτεκτονική!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυτάλαντος αποδεικνύεται ο Κάνιε Γουέστ, καθώς εκτός από το χώρο της μουσικής και της ένδυσης, φαίνεται πως θέλει να κατακτήσει και την αρχιτεκτονική.

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε μέσω twitter πως ξεκινά μια επιχείρηση αρχιτεκτονικής, το Yeezy Home.

we’re starting a Yeezy architecture arm called Yeezy home. We’re looking for architects and industrial designers who want to make the world better

— KANYE WEST (@kanyewest) May 6, 2018

Όπως έγραψε: «Ξεκινάμε ένα νέο πρότζεκτ αρχιτεκτονικής, που ονομάζεται Yeezy home. Αναζητούμε αρχιτέκτονες και industrial designers που θέλουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο».

Ο Κάνιε Γουέστ τώρα κάνει καριέρα και στην... αρχιτεκτονική!  | iefimerida.gr 0

Η yeezy είναι η εταιρεία του Γουέστ, που επί του παρόντος, δίνει το όνομά της στα είδη ένδυσης του Γουέστ και μια σειρά αθλητικών που έγιναν σε συνεργασία με την Adidas, αν και τον Απρίλιο τουίταρε: «Η Yeezy δεν είναι πλέον μια εταιρεία μόδας, θα μπορούσαμε να την αναφέρουμε ως ρούχα ή απλά Yeezy» και πρόσθεσε πως η εταιρεία είναι η «δεύτερη αναπτυσσόμενη στην ιστορία», προσθέτοντας «Έχουμε 160 θέσεις για να καλύψουμε μέχρι το τέλος του έτους. Η Yeezy θα φτάσει φέτος το ένα δισεκατομμύριο δολάρια».

A post shared by YEEZY BOOSTS (@yeezyboosts) on Apr 26, 2018 at 9:09am PDT

Είχε και στο παρελθόν εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την αρχιτεκτονική, λέγοντας σε μια συνέντευξη το 2013: «Θέλω να παράγω. Είμαι ένας παραγωγικός άνθρωπος. Όχι μόνο ρούχα αλλά σχεδιασμό μπουκαλιών νερού, αρχιτεκτονική... κάνω μουσική, αλλά δε πρέπει να περιορίζομαι σε μια θέση δημιουργικότητας. Συχνάζω με αρχιτέκτονες, ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα... Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω με 5 αρχιτέκτονες κάθε φορά. Τον χρόνο πυο περνάς σε ένα χάλια διαμεισμα δεν μπορώ να τον πάρω πίσω, αλλά η εκπαίδευση που μπορώ να πάρω από την εργασία αυτή είναι ανεκτίμητη».

A post shared by YEEZY BOOSTS (@yeezyboosts) on Apr 24, 2018 at 4:37am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ