Πώς οι Σουηδοί καταφέρνουν να κάνουν κάθε μικρό διαμέρισμα να δείχνει μεγαλύτερο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς οι Σουηδοί καταφέρνουν να κάνουν κάθε μικρό διαμέρισμα να δείχνει μεγαλύτερο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σπίτι μπορεί να χωρέσει πολλά «θέλω», να ικανοποιήσει πολλές ανάγκες, να δημιουργήσει πολλές, όμορφες αναμνήσεις.

Ολα αυτά μπορούν να συμβούν ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά του. Το ιδανικό σπίτι για τον καθένα από εμάς, «χτίζεται» με διαφορετικά κριτήρια. Ενα μικρό σπίτι συνεχώς δίνει την ευκαιρία για δημιουργικές αναζητήσεις. Το να αξιοποιείς στο μέγιστο έναν χώρο λίγων τετραγωνικών, μπορεί να γίνει μια άκρως ενδιαφέρουσα διαδικασία. Ενα μεγάλο σπίτι δεν είναι απαραίτητα καλόγουστο και ένα μικρό σπίτι δεν είναι αισθητικά καταδικασμένο.

Η σουηδική φιλοσοφία στη διακόσμηση έχει μια απίστευτη ευχέρεια να δίνει λύση σε κάθε αδιέξοδο που μπορεί να φέρουν τα λίγα τετραγωνικά. Σε ένα μεγάλο σπίτι, η ακαταστασία με κάποιο τρόπο «καμουφλάρεται». Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εύκολα σε ένα μικρό σπίτι όπου όλα είναι εκτεθειμένα και διεκδικούν συνεχώς χώρο. Οι Σουηδοί ξέρουν καλά ότι πάντα υπάρχει ο «άλλος δρόμος». Οι διακοσμητικές λύσεις που προτείνουν μπορούν να σε βγάλουν από την δύσκολη θέση αν ζεις σε ένα μικρό διαμέρισμα.

Διαβάστε τους τρόπους με τους οποίους οι Σουηδοί κάνουν κάθε μικρό διαμέρισμα να δείχνει μεγαλύτερο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ