Χωρίς υπουργούς, βουλευτές και στελέχη η συνέντευξη Βενιζέλου στην Ιπποκράτους - iefimerida.gr

Χωρίς υπουργούς, βουλευτές και στελέχη η συνέντευξη Βενιζέλου στην Ιπποκράτους

Χωρίς υπουργούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς υπουργούς, βουλευτές και στελέχη θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 14:00, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να μην δοθεί η αίσθηση ότι γίνεται «κατάληψη» της Ιπποκράτους.

Το επιτελείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σε τηλεφωνικές επικοινωνίες απέτρεπε στελέχη του βενιζελικού μπλοκ και υπουργούς να πάνε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην διαταραχθεί η συνέχεια του κόμματος και να μην δοθεί η ευκαιρία για θριαμβολογίες που θα μπορούσαν να τραυματίσουν την ενότητα της παράταξης.

Πίσω από το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα υπάρχει σαν φόντο μία λευκή σελίδα, ένας συμβολικός τρόπος για να σηματοδοτηθεί η επανεκκίνηση του κόμματος και ό,τι όλα ξεκινούν για το ΠΑΣΟΚ από την αρχή. Στη λευκή σελίδα θα κυριαρχεί μία μόνο λέξη σε πράσινα γράμματα, το σύνθημα «αρχίζουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ