Η θεωρία της ανοησίας - iefimerida.gr

Η θεωρία της ανοησίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Όταν κάτι δεν εξηγείται λογικά, τότε έχει γίνει ανοησία!".
Την θεωρία αυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή θυμούνται τις τελευταίες μέρες στη ΝΔ , μετά την ακατανόητη απόφαση του κόμματος να ανακινήσει το ζήτημα της απογραφής.
Στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ εξομολογήθηκε στην iefimerida.gr ότι "φέραμε χωρίς λόγο την μπάλα στο γήπεδο μας" και αποκάλυψε ότι η επίθεση στον Αλογοσκούφη "δεν ήταν προσχεδιασμένη".
Προέκυψε απο μία γκέλα του εκπροσώπου μετά απο ερώτηση δημοσιογράφου ο οποίος τον παρέσυρε στην διατύπωση περί "εγκληματικού λάθους", που σημειωτέον δεν ήταν δική του.
Το λάθος αυτό επιχειρήθηκε να διορθωθεί την Μεγάλη Πέμπτη με ένα ακόμα λάθος.
Η Συγγρού με διαρροές αποφάσισε να καλύψει τον εκπρόσωπο και όχι να τον αδειάσει, υποτιμώντας τις αντιδράσεις που θα ξεσπούσαν στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας μέσα στο Πάσχα.
Το ωραίο- σύμφωνα με την ίδια πάντοτε πηγή- είναι ότι ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης εστάλη στο Mega την Δευτέρα του Πάσχα, για να λειάνει κάπως τις δηλώσεις του εκπροσώπου ρίχνοντας γέφυρες στον Καραμανλή, χωρίς να αδειάσει όμως τον Γιάννη Μιχελάκη.
Συνέβη όμως το ακριβώς αντίθετο!Για να δικαιωθούν όσοι θεωρούν ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση ξεσπά, χωρίς αιτία και αφορμή, τρικυμία εν ποτηρίω...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ