Πωλείται το σπίτι της Κάρι Μπράντσο, από το «Sex and the City» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πωλείται το σπίτι της Κάρι Μπράντσο, από το «Sex and the City» [εικόνες]

Πωλείται το σπίτι της Κάρι Μπράτσο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πωλητήριο έχει μπει στην πολυκατοικία που έμενε η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο. Οι λάτρεις της ξένης, επιτυχημένης σειράς, αν διαθέτουν μερικά εκατομμύρια μπορούν να αποκτήσουν το διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, πωλείται το διαμέρισμα πάνω από αυτό που διέμενε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό και ως Κάρι Μπράτσο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City».

Στα σκαλοπάτια αυτού του κτιρίου η πρωταγωνίστρια έχει καπνίσει δεκάδες τσιγάρα, έχει κλάψει για δεκάδες συντρόφους από τους οποίους χώρισε και έχει δώσει ραντεβού με τον τηλεοπτικό «Big».

Μετά από τόση διαφήμιση, το πολυτελές και ευρύχωρο διαμέρισμα του κτιρίου αυτού, πωλείται για 9,65 εκατομμύρια δολάρια. Ο -4.100 τετραγωνικών- χώρος της οδού Πέρι, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ξύλινα πατώματα, έξι τζάκια κ.τ.λ.

Όποιος ή όποια το αγοράσει πάντως, πρέπει να λάβει υπόψη τα δεκάδες τουριστικά λεωφορεία που διέρχονται από εκεί καθημερινά, καθώς το κτίριο αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ