Ο Τζορτζ Κλούνεϊ γιόρτασε τα 57α γενέθλιά του με τον δικό του, μοναδικό τρόπο [βίντεο]

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Τζορτζ Κλούνεϊ και φυσικά τα πέρασε με έναν μοναδικό τρόπο. Απολαμβάνοντας σφηνάκια τεκίλας από την δική του εταιρεία.

Ο διάσημος ηθοποιός που έγινε 57 χρονών την Κυριακή, γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον μακροπρόθεσμο φίλο και επιχειρηματικό του συνεργάτη, Ράντ Γκέρμπερ, πίνοντας σφηνάκια τεκίλας Casamigos (η εταιρεία τους ανήκει).

Στο βίντεο, που δημοσίευσε η εταιρεία στο Twitter, η ομάδα του Casamigos επευφημεί τους δύο άνδρες, την ώρα που ο Κλούνεϊ και ο Γκέρμπερ, σηκώνουν έναν δίσκο με σφηνάκια. Το πρόσωπο του Κλούνεϊ τα λέει όλα, με τον ηθοποιό να φαίνεται έτοιμος να παραπατήσει μετά το σφηνάκι.

When the bosses spend too much time in the office, this happens! Happy Birthday, George! pic.twitter.com/RiekQK6Vkv

Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει: «Όταν τα αφεντικά περνούν τόσο πολύ χρόνο στο γραφείο, αυτό συμβαίνει.! Χρόνια Πολλά Τζορτζ!».

Τα χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά του θέλησε να πει και το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ, σύζυγος του Ραντ Γκέρμπερ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, με την ίδια, τον σύζυγό της και τον ηθοποιό στο Instagram. «Χρόνια Πολλά στον άνδρα που πάντα μας κάνει να χαμογελάμε» έγραψε στη λεζάντα.

Happy birthday to the guy who always keeps us laughing!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on May 6, 2018 at 9:59am PDT

Ο Κλούνεϊ ήταν στην Ιταλία για αρκετές εβδομάδες για την παραγωγή της νέας του σειράς «Hulu Catch-22», που θα γυριστεί στη Σαρδηνία αργότερα μέσα στο μήνα. Ο ηθοποιός και η σύζυγο του ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη για το Met Gala, την ερχόμενη Δευτέρα, το οποίο θα συμπαρουσιάσει η Αμάλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ