Κάμερον προς Ομπάμα: Το μπάσκετ είναι γρήγορο για μένα- πάμε για χοτ ντογκ - iefimerida.gr

Κάμερον προς Ομπάμα: Το μπάσκετ είναι γρήγορο για μένα- πάμε για χοτ ντογκ

χοτ-ντογκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές χαλάρωσης είχαν ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μετά τη συνάντησή τους καθώς επέλεξαν να δουν ένα αγώνα μπάσκετ τρώγοντας χοτ-ντογκ.Εκεί φάνηκαν και οι διαφορές της Βρετανίας με τις ΗΠΑ...

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι πρόγονοί μου προσπάθησαν πριν από 200 χρόνια να κάψουν το κτίριο», είπε αστειευόμενος ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα προσερχόμενος στον Λευκό Οίκο.

Οι δύο ηγέτες διαπίστωσαν πως οι αμερικανοβρετανικές σχέσεις βρίσκονται «στο καλύτερο σημείο» και αφού ανέλυσαν τα διεθνή θέματα επισκέφθηκαν το Οχάιο για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα κολεγιακού μπάσκετ και να απολαύσουν τα παραδοσιακά χοτ-ντογκ.

Εκεί φάνηκε ότι τη Βρετανία και τις ΗΠΑ τις χωρίζει κάτι παραπάνω από τον Ατλαντικό. Ο Κάμερον παραδέχθηκε πως δεν τα πηγαίνει καλά με το μπάσκετ, το οποίο βρίσκει πολύ γρήγορο και προτιμά το κρίκετ.

Στην Ουάσιγκτον, οι δύο πρώτες κυρίες πραγματοποίησαν διάφορες επισκέψεις σε σχολεία και αθλητικά κέντρα. Νωρίτερα οι Ομπάμα έκαναν δώρο στους Κάμερον ένα υπερσύγχρονο μπάρμπεκιου, σε ανάμνηση του πικνίκ που είχαν οι τέσσερίς τους στο Λονδίνο, καθώς και τζάκετ του Λευκού Οίκου με τα ονόματά τους.

Η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα τεθεί επικεφαλής της αμερικανικής εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ