ΑΕΚ: Ετοιμάζει μεταγραφή-έκπληξη ο Αγγελόπουλος ενόψει των πλέι οφ της Basket League - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ετοιμάζει μεταγραφή-έκπληξη ο Αγγελόπουλος ενόψει των πλέι οφ της Basket League

Ο Μάκης Αγγελόπουλος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματά να κοιτά ακόμη πιο ψηλά ο Μάκης Αγγελόπουλος για την ΑΕΚ.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Basketball Champions League, το αφεντικό της «Ένωσης» είναι πολύ πιθανό να βάλει το χέρι στην τσέπη για να φέρει έναν καλό ξένο στην ομάδα, εν όψει και των playoffs. Στην παρούσα φάση υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην αγορά και με σχετικά όχι υπέρογκες απαιτήσεις, μιας και πολλές ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους (όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε Κίνα ή Αυστραλία).

Πρακτικά οι «κιτρινόμαυροι» εδώ και καιρό παίζουν με πέντε ξένους, καθώς ο Έντιν Άτιτς έχει περιορισμένο ρόλο και μόνο σε λιγοστά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σημειώνεται πως βάσει κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγή (εφόσον δεν έχει εξαντλήσει τις τρεις του δευτέρου γύρου) μέχρι και την παραμονή της έναρξης των playoffs. Συνεπώς σχετική διορία λήγει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μεταγραφή μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ