Το αστρονομικό ποσό που βγάζει η Κάιλι Τζένερ με κάθε της ανάρτηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αστρονομικό ποσό που βγάζει η Κάιλι Τζένερ με κάθε της ανάρτηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα επταψήφιο ποσό βγάζει η διάσημη τηλεπερσόνα Κάιλι Τζένερ κάθε φορά που δημοσιεύει στα social media, σύμφωνα με μια εταιρεία κοινωνικών μέσων.

Η D'Marie Analytics, εταιρεία που παρακολουθεί τους αριθμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως η 20χρονη Κάιλι έχει πλέον μια «αξία άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ανά δημοσίευση στο χαρτοφυλάκιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που περιλαμβάνει πάνω από 137 εκατομμύρια οπαδούς σε πλατφόρμες όπως τα Instagram, Facebook, Snapchat και Twitter.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 24, 2018 at 8:43pm PDT

Το ίδιο ποσό ισχύει και για αναρτήσεις που χαρακτηρίζονται ρητά ως χορηγίες, ενισχύοντας την εμπορευσιμότητα της νεότερης κόρης της οικογένειας Καρντάσιαν» ανέφερε η εταιρεία.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 3, 2018 at 5:00pm PDT

Ο διευθύνων σύμβουλος της D’ Marie, Φρανκ Σπανταφόρα, ανέφερε σε δήλωση πως «η Κάιλι είναι μια αναμφισβήτητα παγκόσμια μάρκα, που μπορεί να ξαφνιάσει πολλούς... αλλά η αλήθεια είναι πως η κατανόηση των νέων γυναικών επιχειρηματιών τη βοήθησε να φτάσει σε ένα ορόσημο στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση που πολλοί έμπειροι επαγγελματίες δεν κατάφεραν να πετύχουν».

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 22, 2018 at 10:42am PDT

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 14, 2018 at 10:52am PST


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάιλι Τζένερ instagram Snapchat ανάρτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ