Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων εξαιτίας της βροχής - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων εξαιτίας της βροχής

Καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων, σημειώθηκε με το «καλημέρα» στην Κρήτη, λόγω της πρωινής βροχής, που σημειώθηκε στις περισσότερες περιοχές του νησιού.

Συγκεκριμένα, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στην περιοχή του Γαζίου, με αποτέλεσμα η οδηγός του να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Παρόμοιο ατύχημα σημειώθηκε και στο Κακό Όρος, με εκτροπή οχήματος, ενώ πάνω στο φωτεινό σηματοδότη κατέληξε αυτοκίνητο, το οποίοι κινείτο στον κόμβο του Σκαλανίου.

Το ευτύχημα είναι ότι και στις τρεις περιπτώσεις, οι οδηγοί, αλλά και οι επιβαίνοντες, δεν υπέστησαν κάποιο τραυματισμό.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σήμερα κατά τις μετακινήσεις τους, καθώς η βροχή έχει κάνει ολισθηρό το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους και να προκαλούνται ατυχήματα.

Πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ