Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα από τη νεροποντή στους δρόμους της Αττικής - iefimerida.gr

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα από τη νεροποντή στους δρόμους της Αττικής

Κακοκαιρία στην Αττική/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαταστάθηκε τις πρωινές ώρες η κυκλοφορία και στην υπόγεια γέφυρα Λιάσκου στην Ελευσίνα, που είχε κλείσει χθες το βράδυ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων από την νεροποντή.

Έτσι, αυτή την ώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της Αττικής.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική έλαβε συνολικά χτες 66 κλήσεις για πλημμύρες και άλλα προβλήματα, κυρίως από το κέντρο της Αθήνας και με τα συνεργεία της που αποτελούνταν συνολικά από 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, επενέβη για άντληση υδάτων από υπόγεια, σε 26 περιπτώσεις και σε έξι κοπές δένδρων.

Σημειώνεται ότι άστατος αναμένεται και σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Αττική. Θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική νησιωτική χώρα, καθώς και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ισχυρές καταιγίδες και στην Αττική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ