Ο Ταλιαδούρος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος -Ο ιδιαίτερος συμβολισμός της παρουσίας Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Ο Ταλιαδούρος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος -Ο ιδιαίτερος συμβολισμός της παρουσίας Μητσοτάκη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΕΛΗΣ

Ιδιαίτερο συμβολισμό είχε η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να παρευρεθεί στην εκδήλωση του πρώην υφυπουργού Παιδείας Σπύρου Ταλιαδούρου, κατά την οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό πολιτική.

«Σήμερα με μεγάλη γενναιότητα δείχνει ο ίδιος το δρόμο της ανανέωσης. Μια πράξη βαθιά πολιτική και γενναία. Ο Σπύρος γνωρίζει ότι πρέπει να ξέρεις πότε μπαίνεις και πότε να βγαίνεις από πολιτική», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας το μήνυμα του εντός και εκτός κόμματος.

Ο Ταλιαδούρος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος -Ο ιδιαίτερος συμβολισμός της παρουσίας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 0

Ο κ. Μητσοτάκης έχει διακηρύξει ότι στόχος του είναι να προχωρήσει στην ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας. Είναι χαρακτηριστική η στήριξη στο μητρώο στελεχών αλλά και η δέσμευση του σε κάθε ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να υπάρχει ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Ταλιαδούρου να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές αποτελεί μια συμβολική κίνηση ότι παλιότερα στελέχη θα πρέπει να κάνουν πίσω και να στηρίξουν και αυτά την ανανέωση της γαλάζιας παράταξης.

Η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, δείχνει ταυτόχρονα και σεβασμό στα στελέχη που τίμησαν με την παρουσία τους το κόμμα, πρόσφεραν αλλά και τιμήθηκαν από την παράταξη και την κατάλληλη στιγμή αποφασίζουν να αποχωρήσουν.

Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση, στο όνομα της ανανέωσης δεν θα ανεχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως τονίζουν συνεργάτες του, να εμφανίζονται ως υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη στα οποία δεν έχει δοθεί το χρίσμα της καθόδου στις επόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα να προκαλούν προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ. Μάλιστα ο ίδιος έχει τονίσει σε συνεδριάσεις κομματικών οργάνων ότι όσοι υπερβούν τα όρια δεν θα μπουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο Ταλιαδούρος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος -Ο ιδιαίτερος συμβολισμός της παρουσίας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 1
Ο Ταλιαδούρος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος -Ο ιδιαίτερος συμβολισμός της παρουσίας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Intime News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ