Ποια διάσημη Χανιωτοπούλα δαπανά 6.500 ευρώ το μήνα, για να δείχνει όμορφη; - iefimerida.gr

Ποια διάσημη Χανιωτοπούλα δαπανά 6.500 ευρώ το μήνα, για να δείχνει όμορφη;

Γνωστή ηθοποιός δαπανά 6μιση χιλιάδες ευρώ το μήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσφάτως, ψηφίστηκε από το αναγνωστικό κοινό ανδρικού περιοδικού ως η πιο «hot» γυναίκα στον πλανήτη. Η ίδια ωστόσο, για να διατηρηθεί όμορφη, δαπανά γύρω στις 6μιση χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Ο λόγος για τη δική μας Τζένιφερ Άνιστον, η οποία -σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες- παντρεύεται το καλοκαίρι στη γενέτειρά της, τα Χανιά. Η Τζένιφερ, λοιπόν, σπαταλάει τα λεφτά της σε καλλυντικά, στον προσωπικό σεφ για να τις μαγειρεύει υγιεινά και σε personal trainer για να διατηρεί την αδύνατη σιλουέτα της.

Ποια διάσημη Χανιωτοπούλα δαπανά 6.500 ευρώ το μήνα, για να δείχνει όμορφη; | iefimerida.gr 0



Μάλιστα, τα ιδιαίτερα μαθήματα yoga, τα οποία παρακολουθεί τρεις φορές την εβδομάδα κοστίζουν 900 δολάρια ενώ αντικείμενο-φετιχ είναι η αντιρυτιδική κρέμα που χρησιμοποιεί και την οποία πληρώνει 450 δολάρια, επειδή έχει φτιαχτεί από κρυστάλλους από τον πλανήτη... Άρη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ