Μια Louis Vuitton θήκη των 5.600 ευρώ -Αυτό ήταν το δώρο της Χάρπερ Μπέκαμ στον μπαμπά της [εικόνες]

Τα 43α γενέθλια του γιόρτασε αυτή την εβδομάδα ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι ευχές που δέχθηκε από την οικογένεια και τους φίλους του, ήταν πάρα πολλές.

Φυσικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής δέχθηκε και πολλά δώρα, αλλά δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του γι’ αυτό που του πήρε η 6χρονη κόρη του Χάρπερ, με την οικογένεια να έχει συγκεντρωθεί για ένα γεύμα στο Λονδίνο.

Ποιο ήταν όμως το δώρο της κόρης του που τον ξετρέλανε; Μια θήκη κρασιού του διάσημου οίκου Louis Vuitton αξίας 5.600 ευρώ!

Η θήκη ήταν προσωποποιημένη με μπρελόκ κλειδιού το οποίο έγραφε: «Το κελάρι του Μπαμπά! Με αγάπη, Χάρπερ!» καθώς και δύο κρυστάλλινα ποτήρια κρασιού.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 1, 2018 at 11:51pm PDT

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η σύζυγος του, Βικτόρια Μπέκαμε μοιράστηκε ένα γλυκό βίντεο από την πανέμορφη Χάρπερ ντυμένη με τη σχολική της ποδιά να διαβάζει την ευχετήρια κάρτα της στον διάσημο μπαμπά της. Όπως είπε: «Αγαπημένε μου μπαμπά, χρόνια σου πολλά. Ελπίζω να σου αρέσουν τα υπέροχα δώρα σου. Με αγάπη Χάρπερ. Σ’ αγαπώ τόσο, μα τόσο πολύ μπαμπά».

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 1, 2018 at 11:49pm PDT

Την ίδια ώρα, ο Μπρούκλιν, ο μεγαλύτερος γιος του, του έκανε την απόλυτη έκπληξη, πετώντας από τη Νέα Υόρκη όπου κατοικεί, προκειμένου να παραβρεθεί στο οικογενειακό γεύμα και να του ευχηθεί από κοντά.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on May 2, 2018 at 2:24pm PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ