Τα μυστικά για τραγανά τηγανητά καλαμαράκια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ακολουθήστε πιστά όσα ξέρει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τα τηγανητά καλαμαράκια, και σας εγγυάται ότι θα γίνουν τραγανά ροδοκόκκινα και μαλακά στο εσωτερικό τους.

Το καλοκαίρι ήρθε ξαφνικά και η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά.

Ολοι θέλουμε να πάμε στην παραλία και βόλτα με φίλους σε κάποιο ταβερνάκι κοντά στη θάλασσα.

Η όρεξή μας έχει ανοίξει για θαλασσινούς μεζέδες, ουζάκι και... τηγανητά καλαμαράκια.

Πώς όμως μπορούμε να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας τραγανά καλαμαράκια που θα είναι μαλακά στο εσωτερικό τους;

Διαβάστε τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τραγανά τηγανητά καλαμαράκια στο bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ