Σφραγίζει την πρόκριση στους «8» του Europa League ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Σφραγίζει την πρόκριση στους «8» του Europa League ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22:05 την Μέταλιστ στο «Καραϊσκάκη» με στόχο να σφραγίζει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονται από δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ, θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους στην Ευρώπη (έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες) κόντρα στους Ουκρανούς.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να κάνει δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Χάρκοβο βάζοντας στην ενδεκάδα τον Αριέλ Ιμπαγάσα στη θέση του Ζεάν Μακούν και τον Ιβάν Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας στη θέση του τιμωρημένου Όλαφ Μέλμπεργκ, με τον Χοσέ Χολέμπας να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η πιθανότερη ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας: Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ