Η Στόρμι Ντάνιελς προειδοποιεί τον Τραμπ: «Ερχεται θύελλα, μωρό μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Στόρμι Ντάνιελς προειδοποιεί τον Τραμπ: «Ερχεται θύελλα, μωρό μου» [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απολαυστική παράσταση έδωσε στο τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live του NBC η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίζεται ότι είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006.

Παίζοντας τον εαυτό της σε ένα σύντομο σκετσάκι η 38χρονη προειδοποιεί τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο ότι «έρχεται θύελλα», κάνοντας λογοπαίγνιο με το μικρό όνομά της.

Στο σκετς, ο «Τραμπ», που ερμηνεύει ο ηθοποιός και παρουσιαστής Άλεκ Μπόλντουιν, ζητάει από τον δικηγόρο του, τον Μάικλ Κοέν (στον ρόλο ο Μπεν Στίλερ) να τηλεφωνήσει στην Ντάνιελς και να προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος «μια και καλή» στη δικαστική διαμάχη τους.

Η Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, φέρεται ότι έλαβε λίγο πριν τις εκλογές του 2016 130.000 δολάρια από τον Κοέν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τη σχέση της με τον Τραμπ. Ο τελευταίος αρνείται ότι υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σχέση.

Στο σκετσάκι, ο «Τραμπ» ακούει τη συνομιλία του «Κοέν» με την Κλίφορντ, αλλά πολύ γρήγορα διακόπτει τον δικηγόρο για να μιλήσει απευθείας μαζί της.

-«Τι θέλεις για να τελειώσουν όλα αυτά»; την ρωτάει.

-«Μια παραίτηση», απαντά η Κλίφορντ.

Ο «Τραμπ» επιμένει: «Έλυσα το πρόβλημα της Βόρειας με τη Νότια Κορέα, γιατί να μην μπορώ να λύσω κι εμάς;»

Η Κλίφορντ του λέει ότι είναι πια πολύ αργά για κάτι τέτοιο και συνεχίζει: «Ξέρω ότι δεν πιστεύεις στην κλιματική αλλαγή, αλλά μωρό μου, έρχεται θύελλα».

Σε άλλο σημείο ο «Τραμπ» εξηγεί: «Το να είσαι πρόεδρος είσαι να γυρίζεις ταινίες πορνό. Όταν το κάνεις μια φορά, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι άλλο»...

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, είναι πεπεισμένος ότι η πελάτισσά του θα συμβάλει στην απομάκρυνση του Τραμπ από την εξουσία.

«Στο τέλος θα αναγκαστεί να παραιτηθεί», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Guardian. «Δεν ξέρω πώς θα μεθοδεύσει την αποχώρησή του, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές αποδείξεις για αδικοπραγίες του ίδιου και όσων τον περιβάλλουν για να μπορέσει να βγάλει τη θητεία του».

Ο Αβενάτι θεωρεί ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν θα παραπεμφθεί με το ερώτημα της αποπομπής, αλλά θα διαπιστώσει ότι είναι αδύνατο να παραμείνει στο πόστο του μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ