Επίθεση με μαχαίρι και τρεις τραυματίες στη Χάγη - iefimerida.gr

Επίθεση με μαχαίρι και τρεις τραυματίες στη Χάγη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστος ο οποίος φώναζε «Αλλαχού Ακμπάρ» («Ο θεός είναι μεγάλος») επιτέθηκε σε ανθρώπους στη Χάγη το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως μεταδίδουν ολλανδικά Μέσα, από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα, ενώ η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, πυροβόλησε τον δράστη στα πόδια και τον συνέλαβε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και πρόκειται για άτομο με διανοητικά προβλήματα.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, τον οποίο επικαλέστηκε η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο δράστης εισήλθε σε μια καφετέρια και επιτέθηκε στο πρώτο θύμα προτού βγει έξω και τραυματίσει άλλους δύο ανθρώπους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Χάγης, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στα πόδια τον ύποπτο, ο οποίος είναι γνωστός «για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά», κατευνάζοντας τους φόβους ότι ενδεχομένως επρόκειτο για μια εξτρεμιστική επίθεση.

Ο ύποπτος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και η αστυνομία επισήμανε ότι σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι συμβαίνει κάτι περισσότερο ούτε ότι εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Σήμερα, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Ολλανδοί κατέκλυσαν τους δρόμους σε πόλεις και χωριά για να παραστούν στις εκδηλώσεις μνήμης για την απελευθέρωση της χώρας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάγη επίθεση μαχαίρι τραυματίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ